Антицелулитни и стягащи процедури София

За видимо изгладена и стегната кожа.

LED Технология за оформяне на тялото

Въздействието на светлината върху кожата се нарича фотопорация и се основава на прилагането на светлина върху кожата с цел насърчаване образуването на преходни микропори, позволяващи проникването на козметичните продукти преди и по време на процедурата.
Излъчването на светлина с определена дължина на вълната и с конкретен светлинен интензитет стимулира последователност от процеси, които насърчават синтеза на еластин и колаген. Това води до видимо изглаждане и стягане на третираната зона.
Оборудването има три основни цвята (синьо, червено и зелено), които въздействат на различни фактори като: повишаване на ензимната и клетъчна активност, водещи до благоприятен ефект за дермата;  стимулиране на кръвната и лимфна микроциркулация, повишавайки АТФ (енергията на тялото).

Антицелулитните и стягащи терапии се състоят от 12 процедури (по две в рамките на шест седмици). Минималният период между отделните третирания е 48 часа. 

Зоните, които могат да се третират са: бедра, седалище, корем, паласки.
За оптимални резултати комбинирайте терапиите с упражнения и балансирано хранене.

18+

Подходяща възраст

25 мин

Времетраене

12

Брой процедури

Целогодишно

Сезон

от 29лв в пакет

Цена

Антицелулитни процедури

Целулитът е изменение на мастната тъкан, което засяга основно жените и предизвиква неестетически кожни и подкожни изменения, водещи до неравна и покрита с вдлъбвания кожа. Това се дължи на мастните натрупвания под кожата, които притискат съединителната тъкан и причиняват образуването на неравности.  Прекомерното уголемяване на мастните клетки води до избутване на тъканите над тях. Така кожата придобива онзи познат “портокалов” вид. Освен това се засяга кръвната и лимфната микроциркулация, което води до хипертрофия на мастните клетки и разрушаване на околните структури.

Антицелулитната LED процедура оформя, изглажда, тонизира и хидратира, като предлага нехирургична алтернатива за подобряване вида на кожата, разрешавайки проблема по същество, без да засяга околните структури. Процедурата може да се извършва целогодишно и на всички зони, които са засегнати от така наречената “портокалова кожа”. 

Защо се появява? 

Има редица фактори, които водят по появата на целулит, като най-ключовият е наследственият или генетичен. Ако жените в семейството Ви страдат от този проблем, много вероятно е да се появи и при Вас. Други фактори са хормоните, недоброто кръвообращение, наднорменото тегло. Нездравословното хранене и липста на физическа активност също допринасят за влошаването на проблема, тъй като неизразходените калории се превръщат в мазнини.

Защо да изберете LED  антицелулитната процедура на No+Vello?

 • намаляване на обиколката с 1-3см след завършване на курса от процедури
 • неинвазивна процедура без странични ефекти, синини и болка
 • изглажда и предотвратява “портокаловата кожа”, подобрявайки кръвната и лимфна микроциркулация
 • достъпна цена и дълготраен ефект
 

За процедурата

Първата стъпка преди прилагането на светлина е нанасянето на разработения в лабораторията на No+Vello G-5 гел, който в комбинация с LED светлината подобрява тонуса, спомага за елиминиране на локалните мастни натрупвания, повишава конжата регенерация. G-5 гелът съдържа:

 • фукус – стимулира изгарянето на мастната тъкан
 • карнитин – предотвратява натрупването на мастна тъкан
 • гуарана – стимулира кръвотока
 • ментол – освежаващ ефект
 • урея – хидратира и подобрява еластичността
 
След това на разстояние 2-3см от кожата се поставя панел с 50 светодиода, който излъчва студена LED светлина в продължение на 20мин. Липсата на физически контакт на машината и кожата, както и липсата на прекомерно загряване прави процедурата безболезнена и дори приятна за клиента. Усещането е за съвсем леко затопляне.
 

Противопоказания

Противопоказно е процедурите с LED светлина да се извършват по време на бременност, при прием на фоточувствителни лекарства, при лупус, порфирия, епилепсия, активни инфекции.

Стягащи процедури

Отпуснатата кожа се явява пряко следствие от дълбоки морфологични промени, които могат да се задълбочат от промени в теглото или липса на физическа активност. Комбинацията на козметичен продукт и светлина ще повиши производството на колаген и еластин. Стягането на тялото с LED технологията на No+Vello връща еластичността и твърдостта на кожата, което я прави идеална и за следродилния период.

Резултати

 • тонизира и регенерира кожата
 • възстановява гладкостта и еластичността на кожата
 • подобрява резултатите след антицелулитна терапия
 • неинвазивна процедура без странични ефекти

За процедурата

Преди прилагането на светлина се нанася разработения в лабораторията на No+Vello Toneactif гел, който в комбинация с LED светлината стяга, тонизира, регенерира, подхранва и хидратира кожата. Toneactif гелът съдържа:

 • колаген – витална съставка на кожата
 • еластин – осигурява еластичност
 • растителна плацента – подхранва кожата
 
След това на разстояние 2-3см от кожата се поставя панел с 50 светодиода, който излъчва студена LED светлина в продължение на 20мин. Липсата на физически контакт на машината и кожата, както и липсата на прекомерно загряване прави процедурата безболезнена. Усещането е за съвсем леко и приятно затопляне.

Имате въпроси?