IPL Фотоподлмадяване София

Златният стандарт в подмладяващите процедури

Цена - 70лв

Какво означава IPL?

IPL е съкращение от Intense Pulsed Light – Интензивна Пулсираща Светлина. Светлината се нарича „пулсираща” или „пулсова”, защото е с различна дължина на вълните и се излъчват няколко поредни импулса. Различната дължина на вълнитe и мултипулса щади кожата и ѝ оставят време за отпускане на поетата топлина, а процедурата се адаптира към индивидуалните особености на кожата. 

25 - 65

Подходяща възраст

20 мин

Времетраене

1 - 6

Брой процедури

Есен / Пролет

Сезон

70лв / Зона

Цена

Какво представлява фотоподмладяването с IPL?

Фотоподмладяването е съвременен неинвазивен метод, който премахва следите на времето и придава гладък, подмладен и здрав вид на кожата. Това е комплексна антиейдж процедура, която освен че отстранява проблеми като петна, капиляри, разширени пори, стимулира и производството на колаген. При фотоподмладяването с IPL се използва интензивна светлина, която прониква в кожата, без да разрушава повърхностния ѝ слой. Топлината, която се провежда, предизвиква образуването на нови колагенови и еластинови фибри, които реорганизират структурата на дермата и епидермиса и имат запълващ ефект.

Може да започнете фотоподмладяването след 25-годишна възраст, като се препоръчват 6 процедури през 15-21 дни. Без възстановителен период, фотоподмладяването може да бъде направено по всяко време на деня в периода от октомври до май. 

Процедурата дава отлични резултати и в борбата с акне и пигментацииВъзможно е непосредствено след процедурата пигментациите да потъмнеят, но след 2-3 дни ще изсветлеят отново. След процедура се препоръчва да избягвате гореща вода, сауна, парна баня, нанасяне на грим. Използването на крем със слънцезащитен фактор е задължително. 

Зоните, които могат да бъдат третирани са: лице, шия, деколте и гърба на дланите.

За максимален ефект препоръчваме непосредствено преди процедурата да бъде направено почистване с ултразвук, което ще почисти и отвори порите за по-добро абсорбиране на светлината.

Резултати

• Подобрява плътността и здравината на кожа;
• Изглажда бръчките и изразните линии;
• Видимо подобрява състоянията на акне, пигментации, розацея;
• Свива разширени пори;
• Уеднаквява тена и повдига лицевия контур;
• Цялостно подобрява състоянието на кожата.

Подготовка

Не се излагайте активно на слънце поне 2 седмици преди и след процедурата – кожата не бива да е с пресен тен от слънце/солариум. Също така, трябва да се изчакат две седмици, ако преди това зоната е била подлагана на лазерна епилация или фотоепилация. Фотоподмладяването може да се извърши само 3 дни след поставяне на ботокс и 15 дни след поставяне на филъри. 

Имате въпроси?