Фотоподмладяване

Процедура

Фотоподмладяването е съвременен неинвазивен метод, който премахва следите на времето и придава гладък, подмладен и здрав вид на кожата. Това е комплексна процедура, която освен че отстранява проблеми като петна, капиляри, разширени пори стимулира и производството на колаген. При фотоподмладяването с IPL се използва интензивна светлина, която прониква в кожата, без да разрушава повърхностния ѝ слой. Топлината, която се провежда, предизвиква образуването на нови колагенови и еластинови фибри, които реорганизират структурата на дермата и епидермиса и имат запълващ ефект.

Може да започнете фотоподмладяването след 25-годишна възраст, като се препоръчват 6 процедури през 15-21 дни. Без възстановителен период, фотоподмладяването може да бъде направено по всяко време на деня в периода от октомври до май. Възможно е непосредствено след процедурата пигментациите да потъмнеят, но след 2-3 дни ще изсветлеят отново. След процедура се препоръчва да избягвате гореща вода, сауна, парна баня, нанасяне на грим. Използването на крем със слънцезащитен фактор е задължително.

Процедурата дава отлични резултати и в борбата с акне и пигментации.

Зоните, които могат да бъдат третирани са: лице, шия, деколте и гърба на дланите.

За максимален ефект препоръчваме непосредствено преди процедурата да бъде направено почистване с ултразвук, което ще почисти и отвори порите за по-добро абсорбиране на светлината.

Подготовка

Не се излагайте активно на слънце поне 2 седмици преди процедурата - кожата не бива да е с пресен тен от слънце/солариум. Също така, трябва да се изчакат две седмици, ако преди това зоната е била подлагана на IPL/лазерна епилация.

Технология, с която работим

No+Vello разполага с последно поколение уреди, които са най-мощните (60 джаула/см2) и бързи на пазара.  Работим с интензивна пулсираща светлина (IPL), която представлява полихромна светлина с различна дължина на вълната и позволява терапията да се персонализира според индивидуалните характеристики и фототипа на кожата.

Резултати

• Подобрява плътността и здравината на кожа;
• Изглажда бръчките и изразните линии;
• Видимо подобрение при акне, пигментации, розацея;
• Свиване на разширени пори;
• Уеднаквява тена и повдига лицевия контур;
• Сияйна и стегната кожа;

Цена на зона: 55лв