ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ 

Технология

В No+vello предлагаме ефективен метод за избелване на зъби с LED светлина, благодарение на който може да постигнете до 8 тона по-бели зъби бързо, безопасно и безболезнено.

Избелващата технология на No+Vello използва светлинен източник, който е синя LED светлина в съчетание с избелващ гел, който се нанася върху предната страна на зъбите чрез двойни шини.  Процедурата  се състои от три последователни сесии от по 20 минути. Избелването не засяга емайла на зъбите, което прави процедурата напълно безвредна, а зъбите възвръщат естествено белия си цвят.

Избелването има ефект само върху витални зъби (със запазена инервация) и не е ефективно в зони със зъбен камък, пломби, коронки, фасети или друго протезиране.

Въпреки че процедурата е безопасна и безболезнена е възможно да се появят зъбна температурна чувствителност, дразнение на устните и венците, които обикновено изчезват до 48 часа.

Препоръки след процедурата

- Не яжте/не пийте 2 часа след процедурата.
- Не приемайте пигментиращи храни и напитки 48ч.
- Не пушете 48ч.
- Не дъвчете дъвка 48ч.
- Не пийте студени/топли напитки 48ч.
- Не използвайте цветна и абразивна паста за зъби 48ч.
- Не приемайте желязо или антибиотици 48ч.

Резултати

Резултатите от процедурата могат да продължат от 6 месеца до 2 години в зависимост от използването на оцветяващи вещества като кафе, вино, тотюнопушене, цветни храни и др.

Цена: 170лв.

*процедурата се извършва само в салон No+Vello - The Mall.