LED ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

LED терапията е ефективна антиейдж процедура, която въздейства директно на клетъчното ниво и стимулира обновяването на кожата, благодарение на способността на кожата да абсорбира светлина. Светлината, излъчвана от светодиодните панели, стимулира клетъчната регенерация на микроскопично ниво чрез образуването на колаген и еластин.
Въздействието на светлината върху кожата се нарича фотопорация и се основава на прилагането на светлина с цел насърчаване образуването на преходни микропори в кожата. Това позволява по-лесното проникване на козметичните продукти по време на процедурата.
Излъчването на светлина с определена дължина на вълната и с конкретен светлинен интензитет стимулира последователност от процеси, които насърчават синтеза на еластин и колаген, оказващи благоприятно въздействие върху кожата.

Оборудването има три основни цвята (синьо, червено и зелено), които въздействат на различни фактори. 
- Синята светлина има силно антибактериално действие. Тя достига дълбоко в порите, където живеят бактериите, причиняващи възпаления (Propionibacterium acnes). Произведените от тях протопорфирини поглъщат синята светлина и се отделят свободни кислородни радикали, които унищожават бактериите.

- Червената светлина успокоява и помага заздравяването на кожата. Тя води до синтеза на нов колаген, благодарение на което има изразен антиейджинг ефект. 

- Зелената светлина избистря тена на лицето и подпомага редуцирането на тъмните кръгове.

За кого е подходяща?

Процедурата е предназначена както за млада, така и за зряла кожа, тъй като действа стимулиращо и превантивно и поддържа кожата по-млада и блестяща за по-дълго време.

Благодарение на антибактериалното действие, терапията е изключително ефективна при кожа с акне и възпаления.

За процедурата

Терапията с LED светлина може да се извършва целогодишно. Не е нужно да избягвате слънцето или други източници на топлина. Броят на оптималният курс процедури е 12, които се правят 2 пъти седмично в продължение на 6 седмици. Подобрението на състоянието на кожата се забелязва още след първата процедура, което я прави много подходяща преди важни събития, тъй като уморената кожа възвръща веднага енергията и блясъка си.
Процедурата трае 20мин., като в първите 15мин. се прилага червена, жълта и зелена светлина, които имат съдораширяващ, тонизиращ, ревитализиращ и стимулиращ колагена ефект. Вторият етап от процедурата е нанасяне на серум, съдържащ колаген, хиалуронова киселина, растителна плацента, пантенол, анантоин, вит.А и Е, след което се прилагат останалите 5мин.

LED процедура

40лв.

LED процедура + почистване с ултразвук 

65лв.

Пакет 6 LED процедури

180лв.

Пакет 12 LED процедури

240лв.

Добавяне на ампула
Добавяне на маска

+ 10лв.
+ 28лв.


Препоръки

LED терапията повишава ефективността си, при комбинация с ултразвуково почистване и нанасяне на специално разработените за No+Vello козметични продукти. Всяка линия включва амупа, маска и крем за лице. Според нуждите на кожата Ви по време на процедурата може да добавите нанасяне на ампула и маска (с хиалуронова киселина, витамин C, гликолова киселина или алое вера).
За домашна грижа препоръчваме използването на No+Vello серума в комбинация с крема от съответната серия, подходяща за типа кожа.

Противопоказания

Противопоказно е процедурите с LED светлина да се извършват по време на бременност, при прием на фоточувствителни лекарства, при лупус, порфирия, епилепсия, активни инфекции и вируси.