ProSkin Терапии за лице

Процедура

За да се радваме на красива кожа от особено значение е да изберем правилните процедури и козметични продукти. ProSkin терапията започва с диагностика на кожата със специален No+Vello апарат. След определяне на конкретните особености и нужди на кожата ще Ви препоръчаме индивидуална терапия с ултразвук и галваничен ток. Последният създава временни никроотвори в кожата, благодарение на което активните съставки проникват дълбоко в дермата за постигане на максимален резултат. Терапията завършва с нанасяне на амупа и полипропиленова маска според нуждите на кожата.

Ултразвуковите вълни разрушават мъртвите клетки, ефективно почистват порите, премахва омазняването. Терапията е неинвазивна, без възстановителен период, подходяща за всяка възраст.

Процедурата може да бъде извършвана целогодишно, което я прави отлична алтернатива на подмладяващите процедури през летните месеци.

Цена: 50лв. с включена ампула и маска.

Резултати

В резултат на процедуата порите се свиват, премахват се мъртвите клетки и замърсявания, клетките се регенерират и обновяват, стимулира се кръвообръщението, както и производството на колаген и еластин.