10 причини да изберете No+Vello

Висок стандарт на работа във всеки салон от веригата. Независимо дали посещавате No+Vello© в София, Лондон или Мадрид, качеството на услугата е гарантирано.

Достъпна унисекс цена: 55лв на зона и процедура. В No+Vello© всяка зона е на една цена. Унисекс!

Елиминиране на окосмяването, гарантирано поне в 85%.  В повечето случаи, окосмяването намалява с минимум 85%, а малкото окосмяване, което се появява отново през годините, е от фини и бавно растящи косми. 

Видими резултати още от първата процедура. Въпреки че са необходими средно между шест и осем процедури за елиминиране на нежеланото окосмяване, резултатите са видими от първата процедура.

Безболезнен метод. Оборудването притежава система за интензивно охлаждане, която достига нивото на локална анестезия. По тази начин се постига безболезнена епилация.

Ефективност при повечето типове кожа. Fusion технологията на No+Vello съчетава лазерна епилация и IPL, благодарение на което постигаме отлични резултати при всички типове кожа и косъм.

Sun&Safe: лазерна и фотоепилация за кожи с тен. Новата технология на No+Vello© позволява ефективна и сигурна епилация на кожи с тен от слънце/солариум. Можете да сте на плажа 48 часа след процедура!

Последно поколение уреди. No+Vello© разполага с последно поколение Диоден лазер и най-мощните (60 джаула/см2) и бързи уреди с Интензивна пулсираща светлина (IPL),  които постигат ефективна и трайна епилация.

Екип от професионалисти. Качественото обслужване в центровете е гарантирано от високата квалификация на екипа от професионалисти под контрола на дерматолозите от централата на Nomasvello в Испания.

Безплатeн тест. Центровете правят индивидуална оценка на всеки клиент, като предупреждават за възможни противопоказания. Индивидуалната оценка продължава по време на цялата терапия.

No+Vello ви гарантира най-добри цени и качествено обслужване

Запазете час за процедура