10 причини да изберете No+Vello

Висок стандарт на работа във всеки салон от веригата. Независимо дали посещавате No+Vello© в София, Лондон или Мадрид, качеството на услугата е гарантирано.

Достъпна унисекс цена: 45лв на зона и процедура. В No+Vello© всяка зона е на една цена. Унисекс!

Елиминиране на окосмяването, гарантирано поне в 85%.  В повечето случаи, окосмяването намалява с минимум 85%, а малкото окосмяване, което се появява отново през годините, е от фини и бавно растящи косми. 

Видими резултати още от първата процедура. Въпреки че са необходими средно между шест и осем процедури за елиминиране на нежеланото окосмяване, резултатите са видими от първата процедура.

Безболезнен метод. Оборудването притежава система за интензивно охлаждане, която достига нивото на локална анестезия. По тази начин се постига безболезнена епилация.

Ефективност при повечето типове кожа. За разлика от лазера, уредите с Интензивна пулсираща светлина (IPL) на No+Vello©  могат да се използват при повечето типове кожа с гаранция за сигурност и ефективност.

Sun&Safe: фотоепилация за кожи с тен. Новата технология на No+Vello© позволява ефективна и сигурна епилация на кожи с тен от слънце/солариум. Можете да сте на плажа след 48часа.

Последно поколение уреди. No+Vello© разполага с най-мощните (60 джаула/см2) и бързи уреди с Интензивна пулсираща светлина (IPL) на пазара, които постигат ефективна и трайна епилация.

Екип от професионалисти. Качественото обслужване в центровете е гарантирано от високата квалификация на екипа от професионалисти и приятната, предразполагаща атмосфера.

Безплатeн тест. Центровете правят индивидуална оценка на всеки клиент, като предупреждават за възможни противопоказания. Индивидуалната оценка продължава по време на цялата терапия.

No+Vello ви гарантира най-добри цени и качествено обслужване

Запазете час за процедура