За нас

Лидер на пазара за лазерна и фотоепилация

Испанската верига No+Vello е глобален лидер на пазара за лазерна и фотоепилация, с над 1000 салона в 16 страни. No+Vello е първата компания, която революционно въвежда принципа „Всяка зона на една цена” – 55 лева. Цената е фиксирана и е унисекс – както за мъже, така и за жени.

No+Vello разполага с последно поколение технология и работи по утвърдени стандарти, които гарантират сигурни процедури и трайни резултати дори и за кожа с тен. Центровете ни са специализирани в работата с уреди за лазерна и фотоепилация, които безболезнено, сигурно и трайно премахват нежеланото окосмяване. Нашата иновативна Fusion технология предлага лазерна епилация и IPL за постигане на отлични резултати при всички типове кожа и косъм

Лазерна епилация София

10 причини да изберете no+vello

 • 1

  Висок стандарт на работа във всеки салон от веригата. Независимо дали посещавате No+Vello© в София, Лондон или Мадрид, качеството на услугата е гарантирано.

 • 2

  Достъпна унисекс цена: 55лв на зона и процедура. В No+Vello© всяка зона е на една цена. Унисекс!

 • 3

  Елиминиране на окосмяването, гарантирано поне в 85%. В повечето случаи, окосмяването намалява с минимум 85%, а малкото окосмяване, което се появява отново през годините, е от фини и бавно растящи косми.

 • 4

  Видими резултати още от първата процедура. Въпреки че са необходими средно между шест и осем процедури за елиминиране на нежеланото окосмяване, резултатите са видими от първата процедура.

 • 5

  Безболезнен метод. Оборудването притежава система за интензивно охлаждане, която достига нивото на локална анестезия. По тази начин се постига безболезнена епилация.

 • 6

  Ефективност при повечето типове кожа. Fusion технологията на No+Vello съчетава лазерна епилация и IPL, благодарение на което постигаме отлични резултати при всички типове кожа и косъм.

 • 7

  Sun&Safe: лазерна и фотоепилация за кожи с тен. Новата технология на No+Vello© позволява ефективна и сигурна епилация на кожи с тен от слънце/солариум. Можете да сте на плажа 48 часа след процедура!

 • 8

  Последно поколение уреди. No+Vello© разполага с последно поколение Диоден лазер и най-мощните (60 джаула/см2) и бързи уреди с Интензивна пулсираща светлина (IPL), които постигат ефективна и трайна епилация.

 • 9

  Екип от професионалисти. Качественото обслужване в центровете е гарантирано от високата квалификация на екипа от професионалисти под контрола на дерматолозите от централата на Nomasvello в Испания.

 • 10

  Безплатeн тест. Центровете правят индивидуална оценка на всеки клиент, като предупреждават за възможни противопоказания. Индивидуалната оценка продължава по време на цялата терапия.

Имате въпроси?